Ontdek de Tourne

Tourne Dealer Nederland laat u kennis maken met deze unieke camper.

Behendig en duurzaam.

Dankzij de compacte buitenmaten kun je met de Tourne overal naartoe. Veel campers kunnen eenvoudigweg niet een dorp in rijden – u zou het ook niet willen proberen, zelfs als u dat zou kunnen. De Tourne is net zo goed thuis in drukke stadcentra (EURO6D) als ver buiten de gebaande paden. De Tourne biedt flexibiliteit, gaan en staan waar en wanneer je wil, dat is het echte Tourne voordeel.

Je kunt hem niet alleen overal mee naartoe nemen, je kunt hem ook vrijwel overal parkeren. Sluip de straten binnen, snel en gemakkelijk. De voetafdruk van Tourne is, fysiek en visueel, zo bescheiden dat het voor niemand een obstakel is.

All Season Camper.

Naast het design aan de buitenzijde is het misschien nog wel belangrijker hoe de auto van binnen is. De Tourne Mobil zorgt voor een warm en comfortabel interieur. Zelfs tot in de kleinste details is dit model doordacht en ontwikkeld: het waterreservoir, het afvalreservoir en het bijbehorende sanitair zijn allemaal geïsoleerd en verwarmd, dus niets zal bevriezen. De sanitaire ruimte zit vol met slimme functionaliteiten en gemakken. De geïsoleerde water- en afvaltanks onder het voertuig, samen met een geïntegreerd verwarmingssysteem zorgen ervoor dat niets bevriest – waardoor u onbeperkt kan genieten, zelfs bij temperaturen onder nul.

Blijf Warm, Blijf Cool.

Elke Tourne is voorzien van Armaflex isolatie wat zorgt voor een zeer goed geïsoleerde camper. De standaard vloerverwarming zorgt dat de kou uit de vloer is, maar dient er tevens voor om de camper droog te houden. Als laatste geeft de, tevens standaard, Webasto kachel en boiler warme lucht en warm water. De Tourne is klaar voor elk seizoen.

Slaap lekker met Dream4.

Het gepatenteerd Dream4system maakt het mogelijk om met vier personen te slapen. Met dit unieke systeem bouwt u in een paar stappen de zitgroep om tot 2 ruime slaapplaatsen.

Meer dan alleen goed uitzicht.

De ramen van de Tourne liggen vlak op de carrosserie. Daardoor ontstaat een dynamisch look, is het stiller en beter geïsoleerd. De drie dakramen zijn standaard en in het woongedeelte altijd van het grote formaat. Dus veel daglicht in het interieur.

VAN DICHTBIJ

Kleine zaken met groot voordeel

Ramen & skylights

Geïsoleerde, dubbelglas ramen zorgen voor koelte en stilte. Natuurlijk voorzien van verduistering en muggenhor.

Verlichten & verbinden

Mooie LED spots en USB aansluitingen op de plaatsen waar u ze verwacht en nodig heeft.

Badkamer

Opgeruimde badkamer met douche en WC. De extra wasbak en opbergruimte maken het af.

Badkamer en kast

Als de badkamer niet in gebruik is kan deze ook dienst doen als kast. Door de extra haken kunnen natte jassen uitlekken en drogen.

Luifel

De standaard Omnistor luifel zorgt voor extra leefruimte in een handomdraai. LED-verlichting zorgt voor een veilige instap ook in de avond.

Koelen

De 90 liter koelkast is groot genoeg voor alles wat u wilt koelen. Door de compressor techniek bent u altijd gegarandeerd van een constante temperatuur, ook in de Spaanse zon.

Muggen buiten

De hele schuifdeur opening is voorzien van een makkelijk te bedienen hordeur. Hierdoor kan de schuifdeur open blijven terwijl de insecten buiten blijven.

Opbergen

Het slimme ontwerp van de Tourne zorgt voor enorm veel opbergruimte. Het achterbed is tevens opklapbaar voor nog meer bergruimte.

Modellen

Tourne 6.0

Motor: 2.2 BlueHDI 140 of 165PK
Gewicht: 2.828 / 2.836 kg
Max. gewicht: 3.500 kg

Lengte: 5.998 mm
Breedte: 2.690 mm
Hoogte: 2.661 mm

Bed achter: 1900 x 1400 mm
Bed voor: 1850 x 1100 mm

Tourne 6.4

Motor: 2.2 BlueHDI 140 of 165PK
Gewicht: 3.074 kg
Max. gewicht: 3.500 kg

Lengte: 6.363 mm
Breedte: 2.690 mm
Hoogte: 2.661 mm

Bed achter: 1960/1860 x 1900 mm
Bed voor: 1850 x 1100 mm

Tourne in beeld

Back to top