Ontdekken

De Tourne Mobil is completer dan elk ander. Deze buscamper is ontworpen voor de Scandinavische markt en is daarom perfect geïsoleerd bij hoge of lage temperaturen. Wij van van Campers.eu (bekend van MyCalifornia) zijn leverancier voor de Tourne in Nederland. Wij zijn gevestigd in Naarden, stap gerust eens binnen om de Tourne te bekijken of ontdek de Tourne hier!

Huren

Tourne Mobil is de meest hoogwaardige buscamper op de markt. De camper op basis van de Peugeot Boxer is standaard zeer rijk uitgerust met onder meer; Webasto Standkachel, Vloerverwarming, Luifel, Trekhaak en de beste Isolatie. Wil u de Tourne zelf testen of gewoon genieten van een vakantie. Wij verhuren de Tourne, maar ook andere compactere buscampers. Bekijk nu de mogelijkheden.

Kopen

De Tourne camper is leverbaar met 140pk of 165pk sterke EURO6-Dtemp motoren. De Edition uitvoering geeft hem extra uitstraling; grotere zwarte lichtmetalen velgen, lederen bekleding en zwarte accenten aan de zijflanken. Het innovatieve interieur, opbergruimte en de riante bedden maken de Tourne voor iedereen interessant. De Tourne is al verkrijgbaar in Nederland vanaf €71.763

WELKOM bij MyTourne.nl

Op MyTourne.nl kunt u alle informatie vinden over de Tourne Buscamper. MyTourne is een onderdeel van Campers.eu. Wij leveren ook de Volkswagen California, Citroën Campster en de Ford Nugget.
De Tourne Mobil is ontwikkeld voor de onafhankelijke reiziger en is de meest complete buscamper in zijn soort. Tourne heeft in het ontwerp rekening gehouden met de wensen en eisen van iedere ‘camperaar’. Nieuwsgierig? Ontdek of configureer de Tourne online of bezoek ons in Naarden.

Book a Camper

Try & Buy

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired

About Us

Location

Back to top